Beste deals van Thanksgiving 2021 - Chicago Tribune

2021-12-18 03:38:23 By : Ms. Tina Liu

Winkels rollen dit jaar sneller dan ooit Black Friday- en Cyber ​​Monday-kortingen uit. Door gebruik te maken van deze vroege deals, kunt u al uw kerstinkopen tegen het einde van Thanksgiving-dag voltooien. Bovendien vermijdt u waarschijnlijk mogelijke vertragingen bij de verzending.

Enkele van de beste Thanksgiving-deals zijn de NordicTrack-loopband en de Vizio 2.0-soundbar. We hebben ook grote kortingen opgemerkt op de Sony SRS-RA3000 Bluetooth-luidspreker, Hover-1 Helix-hoverboard en Cusimax-standaardmixer. Hoewel alle kortingen actueel zijn op het moment van publicatie, veranderen deals voortdurend. De producten zijn onderverdeeld in categorieën om ze gemakkelijker te kunnen navigeren.

TCL Alto 6+ Soundbar bij Amazon: te koop voor $ 100 (oorspronkelijk $ 130)

Om het meeste uit je audio-ervaring te halen, wil je een soundbar aan je opstelling toevoegen. U kunt een dynamischer geluid horen, waar u ook in de kamer zit.

Ninja BN601 keukenmachine bij Amazon: te koop voor $ 70 (oorspronkelijk $ 100)

Waarom zou u tijd besteden aan het snijden en in blokjes snijden van uw ingrediënten als een keukenmachine dit veel veiliger en sneller kan? Bovendien is opruimen een fluitje van een cent met dit handige apparaat.

NordicTrack Commercial 1750 bij Nordic Track: te koop voor $ 1.600 (oorspronkelijk $ 1.900)

Als je in een koud klimaat leeft, zal het inkomende weer het een uitdaging maken om zo vaak te rennen. Op dit moment kunt u deze eersteklas NordicTrack-loopband tegen een gereduceerde prijs krijgen.

Motorola One 5G Ace Smartphone bij Amazon: te koop voor $ 300 (oorspronkelijk $ 400)

Als je een nieuwe smartphone op het oog hebt gehad, is dit het ideale moment om te kopen. Het heeft een heleboel coole functies en deze deal is moeilijk te verslaan.

Acer Aspire 5 Laptop bij Acer: te koop voor $ 370 (oorspronkelijk $ 450)

Zelfs als je een assortiment aan andere technische producten hebt, heeft een laptop nog een paar handige functies. Bewaar het thuis of neem het mee voor onderweg.

Oontz Angle Solo bij Amazon: te koop voor $ 19 (oorspronkelijk $ 30)

Deze lichtgewicht Bluetooth-luidspreker moet altijd bij je zijn, omdat je nooit weet wanneer hij nuttig zal zijn. Breek het uit tijdens een game-avond, tijdens het wandelen of tijdens het sporten.

Waterpik Sonic-Fusion 2.0 flossentandenborstel bij bed, bad en meer: ​​te koop voor $ 119 (oorspronkelijk $ 180)

Als u uw tandheelkundige gezondheid serieus neemt, is een Waterpik-flosser een uitstekende aanvulling op uw dagelijkse routine. Het kan tandplak verwijderen waar een tandenborstel en floss niet bij kunnen.

The Dreamer van Versace Cologne bij Amazon: te koop voor $ 34 (oorspronkelijk $ 72)

Iedereen houdt ervan om geweldig te ruiken, en deze eau de cologne is een geweldige optie. Draag het als je dagelijkse geur of bewaar het voor speciale gelegenheden. Deze deal wil je niet missen.

Marmot Tungsten 2-persoonstent op Backcountry: te koop voor $ 150 (oorspronkelijk $ 214)

Als u een fervent kampeerder bent, is het hebben van een kwaliteitstent van het grootste belang en kan uw vakantie uw reis maken. Op dit moment kun je deze met korting krijgen.

Therabody Wave Roller bij Therabody: te koop voor $ 99 (oorspronkelijk $ 149)

Of je nu op zoek bent naar verlichting van je pijnlijke spieren of op zoek bent naar een effectieve manier om je spieren af ​​te koelen na een intensieve training, deze Therabody-schuimroller biedt talloze voordelen.

Everyday Essentials Cast Iron Kettlebells bij Amazon: te koop voor $ 31 (oorspronkelijk $ 77)

Kettlebells zijn een handig trainingshulpmiddel om thuis te houden, en je kunt ze gebruiken om een ​​heleboel verschillende oefeningen te intensiveren. Als je op zoek bent naar kettlebells, wil je deze deal niet missen.

LEGO Classic Creative Brick Box bij Amazon: te koop voor $ 38 (oorspronkelijk $ 60)

Lego-sets zijn op dit moment populair en we zijn er dol op voor alle verschillende leeftijden. Naast dat ze leuk zijn, bieden ze ook een overvloed aan ontwikkelingsvoordelen.

Century Stroll On Stroller bij Amazon: te koop voor $ 90 (oorspronkelijk $ 130)

Als u op zoek bent naar een kinderwagen die bij uw levensstijl past, is deze een uitstekende optie. Bovendien is deze tijd van het jaar de ideale tijd om te kopen.

Hoverboard bij Amazon: te koop voor $ 200 (oorspronkelijk $ 250)

Hoverboards zijn een geweldig cadeau-optie voor verschillende leeftijden. Leren balanceren en bewegen vereist oefening en vaardigheden die kinderen urenlang bezig zullen houden.

LP&No.1 All-in-One Platenspeler bij Amazon: te koop voor $ 70 (oorspronkelijk $ 90)

Hoewel ze lijken op de oudere platenspelers, heeft dit nieuwe model veel unieke eigenschappen. Oud of nieuw, de kwaliteit van de muziek van een platenspeler gaat niet op.

KitchenAid Artisan Stand Mixer bij Bed Bath & Beyond: te koop voor $ 350 (oorspronkelijk $ 430)

Of je nu serieus bezig bent met koken of gewoon op zoek bent naar een apparaat om je tijd in de keuken wat gemakkelijker te maken, deze keukenmixer is een geweldige optie. Standmixers worden zelden afgeprijsd, dus deze deal wil je niet missen.

Dreamcloud-matras bij Dreamcloud: te koop voor $ 1.000 (oorspronkelijk $ 1.600)

Het kiezen van een matras is een uitdaging en zeer persoonlijk, maar we denken dat dit matras een ideale optie is voor heel veel verschillende mensen. Experts raden aan om je oude matras na zeven jaar gebruik weg te gooien.

Bre Richey is een schrijver voor BestReviews. BestReviews is een productbeoordelingsbedrijf met een unieke missie: om uw aankoopbeslissingen te vereenvoudigen en u tijd en geld te besparen.

BestReviews besteedt duizenden uren aan het onderzoeken, analyseren en testen van producten om de beste keuze voor de meeste consumenten aan te bevelen. BestReviews en zijn krantenpartners kunnen een commissie verdienen als u een product koopt via een van onze links.

Gedistribueerd door Tribune Content Agency, LLC.