Microsoft test blokkeren videoadvertenties in Android versie Edge - Emerce

2022-10-03 06:11:44 By : Ms. janny hou

Microsoft-browser Edge voor Android-apparaten wordt uitgebreid met een nieuwe functie genaamd Edge Block Video Ads, die is ontworpen om videoadvertenties te blokkeren in de mobiele versie van de webbrowser van Microsoft.

De Android versie van de Edge-app bevat al advertentieblokkering door de integratie met de gratis AdBlock Plus-tool.

Edge Block Video Ads kan al worden ingeschakeld in de Microsoft Edge Canary-app door edge://flags in de adresbalk te typen.

Na het testen zal de functie waarschijnlijk worden uitgerold naar de reguliere Microsoft Edge Android-app.

Het is onduidelijk of ingebouwde video-advertentieblokkering is gepland voor de iOS- of Windows-versie van Microsoft Edge, hoewel een aantal browserextensies voor het blokkeren van advertenties, waaronder AdBlock Plus, al beschikbaar zijn voor gebruik op Windows.

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond

Het World Wide Web kreeg pas echt vleugels met de ontwikkeling van de Mosaic browser in januari 1993, mede dankzij de populariteit van het kort daarvoor geïntroduceerde Windows 3.1....

Microsofts Edge browser breidt zijn marktaandeel op de desktop steeds verder uit. Vorige maand bereikte de browser volgens StatCounter 10,84 procent marktaandeel, 0,2 punten hoger dan in juni 2022.

Microsoft Edge, de browser van het bedrijf, krijgt nieuwe functies en tools, al kun je je afvragen of het allemaal even relevant is: Microsoft belooft een rekenmachine, eenheidsomzetter en...