Beste deals van Cyber ​​Monday 2021 - Chicago Tribune

2021-12-18 03:38:14 By : Ms. Sophia Xiao

Het grootste winkelweekend van het jaar zit er misschien op, maar er zijn nog veel opmerkelijke deals beschikbaar op Cyber ​​Monday. Hoewel het van vitaal belang is om snel afgeprijsde artikelen te pakken, is het dit jaar nog belangrijker om vroeg te winkelen, omdat problemen met de uitvoering en de toeleveringsketen de verzend- en levertijden kunnen vertragen.

Deze deals waren beschikbaar toen dit artikel werd gepubliceerd, maar zullen snel worden verkocht. Onze Cyber ​​​​Monday-gids hieronder is onderverdeeld in populaire categorieën, zodat het gemakkelijk is om snel te winkelen en deals te vinden voor de producten waar je van houdt.

(We zullen dit artikel de hele dag bijwerken. Dit stuk is voor het laatst bijgewerkt om 20:54 uur CT.)

Breville Barista Express Espressomachine bij Sur la Table: te koop voor $ 600 (oorspronkelijk $ 1.000)

Een espressomachine is een must-have voor iedereen die een toegewijde koffieliefhebber is. Dat komt omdat het brouwsels kan bereiden met robuuste smaken die wedijveren met brouwsels van koffiehuizen. De huidige verkoopprijs van dit topmodel is onverslaanbaar.

Casper Wave Hybrid-matras bij Casper: te koop voor $ 1.887 (oorspronkelijk $ 2.695)

Het is geweldig om matrasaanbiedingen te vinden op speciale verkoopdagen, zoals dit goed gemaakte model dat is ontworpen om eersteklas comfort te bieden aan alle soorten slapers. Profiteer van de Cyber ​​Monday-korting zolang de voorraad strekt.

Samsung Chromebook 4 bij Amazon: te koop voor $ 220 (oorspronkelijk $ 320)

Deze Chromebook is niet alleen betaalbaar en te koop, maar biedt ook functies waar studenten en professionals dol op zijn. Het strakke ontwerp, het gebruiksvriendelijke Chrome-besturingssysteem en de lange batterijduur maken het een bestseller.

Samsung Tab A7 Lite bij Amazon: te koop voor $ 120 (oorspronkelijk $ 160)

De combinatie van responsieve prestaties, uitstekende software en scherpe beeldkwaliteit maken deze tablet de investering waard. Bovendien is de verkoopprijs onverslaanbaar!

Dell 27-inch gebogen gamingmonitor bij Amazon: te koop voor $ 240 (oorspronkelijk $ 330)

Van gamen tot werken, deze computermonitor is gemaakt om te presteren. Het heeft precies het juiste formaat voor de meeste desktopopstellingen en thuiskantoren en is verkrijgbaar tegen een lage verkoopprijs.

Amazon Eero 6 Mesh Wi-Fi bij Amazon: te koop voor $ 167 (oorspronkelijk $ 279)

Mesh Wi-Fi biedt de beste technologie op het gebied van connectiviteit en is ideaal voor iedereen die zijn thuisverbindingen moet verbeteren voor school, werk of ontspanning. Dit systeem is eenvoudig in enkele minuten op te zetten voor betrouwbare toegangspunten waar ze het meest nodig zijn.

Hover-1 H1 Hoverboard bij Amazon: te koop voor $ 200 (oorspronkelijk $ 250)

Droomt iemand op je lijst van een nieuw hoverboard? Dit opwindende model biedt een sportief ontwerp waarmee ze met trots zullen pronken terwijl ze hun rijvaardigheid aanscherpen.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Nintendo Switch bij Amazon: te koop voor $ 40 (oorspronkelijk $ 60)

De Nintendo Switch-liefhebber in je leven zal deze topgame graag aan zijn collectie toevoegen. Voor deze prijs is het een goed idee om er meerdere te kopen voor alle gamers op je lijst.

LEGO Classic Brick Box bij Amazon: te koop voor $ 38 (oorspronkelijk $ 60)

Een LEGO set is een tijdloos cadeau voor de kleintjes en de mensen die jong van hart zijn. Bespaar vandaag op deze set waarmee kinderen en ouders samen tijd kunnen doorbrengen met creëren.

Vitamix E310 Explorian Blender bij Sur la Table: te koop voor $ 290 (oorspronkelijk $ 450)

We waren heel blij dat deze blender van het merknaam vandaag te koop was. Het is niet voor niets een bestseller: zijn krachtige motor, eenvoudige bediening en ruime mengcontainer.

Wereldwijde 3-delige startmessenset bij Amazon: te koop voor $ 170 (oorspronkelijk $ 300)

Elk stuk van deze kwaliteitsmessenset komt van pas als het tijd is om maaltijden te bereiden. Het is een verzameling messen die een geweldig cadeau is voor de enthousiaste kok op je lijst.

Fenwick Pine kunstkerstboom bij Home Depot: te koop voor $ 78 (oorspronkelijk $ 199)

Kerstmis zal hier zijn voordat je het weet, en nu is het tijd om te versieren. Deze kunstkerstboom zal dankzij zijn volle takken en realistische uitstraling de blikvanger van uw kerstdecoratie zijn.

Hydrow Rower bij Hydrow: te koop voor $ 1.795 (oorspronkelijk $ 2.295)

Met een Hydrow roeitrainer is het gemakkelijk om een ​​voordelige low-impact workout te krijgen. Naast het aanbieden van functies die het gemakkelijk maken om aanpasbare trainingen te maken, is deze indrukwekkende machine beschikbaar tegen een van de laagste prijzen die we dit jaar hebben gezien.

Helly Hanser-wandelschoenen voor heren bij Backcountry: te koop voor $ 98 (oorspronkelijk $ 130)

Besteedt iemand op je kerstboodschappenlijstje veel tijd aan het verkennen van de natuur? Een paar wandelschoenen geeft ze het voordeel bij het wandelen op alle soorten terrein, omdat ze robuuste tractie en ondersteunende structuur hebben.

Everyday Essentials Kettlebells bij Amazon: te koop voor $ 31 (oorspronkelijk $ 77)

Kettlebells zijn geweldig voor basistrainingen of om toe te voegen aan een complete homegym. Ze zijn eenvoudig vast te pakken, gemakkelijk te gebruiken en bieden uitstekende krachttraining met minimale inspanning.

Jennifer Manfrin is een schrijver voor BestReviews. BestReviews is een productbeoordelingsbedrijf met een unieke missie: om uw aankoopbeslissingen te vereenvoudigen en u tijd en geld te besparen.

BestReviews besteedt duizenden uren aan het onderzoeken, analyseren en testen van producten om de beste keuze voor de meeste consumenten aan te bevelen. BestReviews en zijn krantenpartners kunnen een commissie verdienen als u een product koopt via een van onze links.

Gedistribueerd door Tribune Content Agency, LLC.