'Audi RS 3 kan wel/niet op tegen BMW M2'- AutoWeek Podcast

2021-12-31 12:43:01 By : Ms. Jerry Gao

Abonneer nú met korting

Kies nú voor een abonnement met korting

Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.

 AutoWeek heeft voortaan zijn eigen podcast: De Uitlaat. In navolging van het succes van de Achteruitkijkspiegel leek het ons leuk eens wat dieper in ons werk te duiken en een podcast geeft ons de tijd om wat uitgebreider op dingen in te gaan. Beluister hier alle afleveringen.

Deze week is Marco weer terug en hij vertelt over zijn ervaringen met de nieuwe Audi RS3, aangezien de voorgangers ons niet allemaal konder bekoren. Verder stelt Tesla zijn supercharger-netwerk open voor EV's van andere merken. Heel nobel, of zijn er andere motivaties? Roy en Marco delen hun visie. Verder veel Porsche in deze aflevering, met de Cayenne GT Turbo, de eerste Boxster en de 718 Cayman. Luisteren kan zoals altijd hieronder of via je eigen podcast-app. Veel plezier!

Ook in 2021 gaan we gewoon verder met de Uitlaat, om wat dieper in te gaan op ons werk hier bij AutoWeek. Marco en Roy bespreken veel Porsche deze week, maar ook Tesla en Audi komen langs.

Luisteren kan uiteraard hierboven, maar je vindt ons ook via Apple Podcast, Spotify, TuneIN,Google Podcast, en Pocket Cast. Zoek op AutoWeek of De Uitlaat en abonneer je als je geen aflevering wilt missen. Iedere twee weken is er een nieuwe aflevering!

Laat in de comments weten wat je ervan vindt of bepaalde suggesties hebt waar we het een keer over moeten hebben. Vragen of input via Twitter kan via #AWUitlaat. Veel luisterplezier!

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten. Reageren is niet meer mogelijk.

Onze Citroën C4-duurtester biedt comfort, maar het vermogen komt er niet altijd uit. Een sterkere...

© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden