Wapeningskooien op maat met online configurator » Bouwwereld.nl

2021-12-20 09:22:59 By : Mr. duck xue

Personaliseer online je eigen wapeningskooien, snij- en haarspeldrekken en bedien de productiemachine direct op afstand. Dat kan met de 3D wapeningsconfigurator van Betonstaal.nl.

De website bood al de mogelijkheid om wapeningsstaal op maat te maken en samen te stellen. Met de 3D wapeningsconfigurator kunnen aannemers nu hun eigen wapeningskooien ontwerpen en direct laten produceren. Bijna zonder menselijke tussenkomst. Of zoals directeur Johan van Wijngaarden zegt: “What you see is what you get; daar houden we van. Vandaar deze online tool. Met de 3D-viewer zie je meteen hoe de bijenkorf eruit komt te zien en kun je hem van alle kanten bekijken.”

Voer verschillende specificaties in om een ​​mand op maat te bestellen. Heel overzichtelijk, in de bestelmodule met 3D-viewer. De wijzigingen aan de wapeningskooi zijn direct te zien aan de ingevoerde specificaties. Onjuiste invoer kan direct worden uitgefilterd, wat alle partijen veel vertraging scheelt. Zijn er meerdere wapeningskooien met verschillende details nodig? Dan is het mogelijk om het eerste mandje te kopiëren, vervolgens op 'specificaties wijzigen' te klikken en deze aan te passen. Het nieuwe winkelmandje wordt dan als aparte bestelling toegevoegd aan de bestellijst. Als je al het voorbereidende werk zelf doet, stuur je direct de productiemachine aan.

Op dezelfde manier kunnen ook knip- en haarspeldrekken op maat besteld worden via de 3D-viewer. Al deze functies kunnen na de bestelling nog gebruikt worden. De bevestigingsmail bevat links naar de 3D-viewer en tekeningen met specificaties van het bestelde maatwerkproduct.

Het gebruik van maatwerk wapening op de bouwplaats resulteert in minder afval en efficiëntere processen. Op de bouwplaats hoeft u minder te slijpen, buigen, snijden en trimmen. Dit bespaart tijd, vermindert de fysieke belasting van de wapeningsstaalverwerker en verhoogt de veiligheid: minder staan ​​op steigers of ladders om te zagen en te verstellen.

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Stuur me een e-mail als er nieuwe reacties zijn

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Dit voorjaar heeft het Voorjaarsakkoord/Platform ZEN drie keer een consultatie gehouden met experts over de nieuwe BENG-regelgeving. Dit resulteerde in een lange lijst van vragen en antwoorden. Lees ze in de Bouwspecial BENG… en verder 2021! 

Wil je alles weten over de beste methoden en technieken? Wilt u een overzicht ontvangen van de lambdawaarde van verschillende isolatiematerialen? Of bent u benieuwd naar de meest gebruikte isolatiematerialen, hun eigenschappen en toepassingsgebieden? Bestel dan hier de Bouw Speciaal Isolatie!