SIRIS.nl - Spelweekend, liveband Baksteen en reünie bij De Speledonckers

2022-07-24 01:03:32 By : Ms. spring Li

Zaterdag 14 en zondag 15 mei vond in natuurtheater De Donck in Someren het tweede spelweekend plaats.

Spelers en werkgroepen kwamen samen in het mooie natuurtheater om te werken aan de voorstelling ‘Pinokkio’. Er is door iedereen erg hard gewerkt en er werd zelfs voor de eerste keer gerepeteerd in de mooie kostuums.

Naast repeteren stond ook teambuilding centraal. Jong en oud deed mee met de verschillende spellen en een gezellig avondprogramma.  

‘Pinokkio’ wordt muzikaal begeleid door de liveband ‘Baksteen’. Deze hippe band is lokaal in Someren al bekend. Baksteen gaat tijdens het jubileumstuk de muziek verzorgen met eigen geschreven melodieën.

Heb jij ooit meegespeeld, meegewerkt of geholpen bij een productie van De Speledonckers? Meld je dan nu aan voor de reünie op 9 juli. Een dagvullend programma met de jubileumvoorstelling ‘Pinokkio’, eten, muziek en optredens. Benader de mensen waarmee jij hebt meegewerkt aan een productie en kom samen herinneringen ophalen.

Alle leden, oud-leden, vrijwilligers, regisseurs en betrokkenen zijn welkom.

Stuur een e-mail naar jubileumspeledonckers@gmail.com om je aan te melden of voor meer informatie.

Toneelvereniging De Speledonckers uit Someren bestaat dit jaar 50 jaar.

Op zaterdag 9 juli ging in natuurtheater De Donck in Someren de familievoorstelling ‘Pinokkio’ van toneelvereniging De Speledonckers in première.

Op zaterdag 4 juni ging in natuurtheater De Donck in Someren de PR-campagne voor de voorstelling ‘Pinokkio’, opgevoerd door toneelvereniging De Speledonckers, van start.

Op zaterdag 9 juli vindt in natuurtheater De Donck in Someren de première plaats van de voorstelling ‘Pinokkio’, opgevoerd door toneelvereniging De Speledonckers.