Veelhoek verwachting | Verwachte Polygon prijs 2022 - 2025

2021-12-18 03:40:23 By : Ms. Celeste Lin

De Polygon-prijs is het afgelopen jaar fors gestegen en ook de Polygon-verwachtingen voor de prijs 2022 zijn zeer positief. Steeds meer beleggers zien het voordeel van beleggen in Polygon. Maar wat is Polygon precies, en wat zijn de geplande ontwikkelingen voor komend jaar?

Hier in dit artikel gaan we het project achter Polygon nader bekijken om de toekomstige verwachtingen beter te begrijpen. Zaken als wie er achter Polygon zit en wat het project inhoudt, wat de geplande ontwikkelingen zijn en wie het ontwikkelteam is, zijn als belegger erg belangrijk om te weten. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken wanneer u besluit te investeren in Polygon

We gaan ook wat dieper in op de crypto-uitwisselingen, met als voorbeeld Binance en Bitvavo.

Bijgenaamd Ethereum's Internet of Blockchain, Polygon is een van de meest recente schaalinspanningen en je kunt er alles over lezen in dit artikel.

Ethereum is verreweg een van de meest populaire gedecentraliseerde platforms die er zijn. Gebruikers klagen echter steeds vaker over hoge transactiekosten en het feit dat transacties lang duren. Dit is wanneer Polygon ingrijpt.

Polygon, voorheen bekend als Matic Network, is een schaalbaarheidsplatform voor het maken van verbindingen tussen blockchain-netwerken die compatibel zijn met Ethereum. Polygon biedt oplossingen voor enkele van de belangrijkste uitdagingen waarmee Ethereum tegenwoordig wordt geconfronteerd, zoals hoge kosten, slechte gebruikerservaring en lage transactiedoorvoer.

Als proof-of-stake (PoS) blockchain creëert het een multi-chain ecosysteem dat interoperabel is met Ethereum. Het is gemaakt als een laag 2-oplossing voor de frequente overbevolking op het Ethereum-netwerk. Dit is de reden waarom Polygon de bijnaam heeft gekregen: Ethereum's Internet of Blockchains.

MATIC is het native ERC-20-token van Polygon dat op de Ethereum-blockchain draait. MATIC wordt gebruikt voor betaaldiensten op Polygon en als betaalmiddel tussen actieve gebruikers in het Polygon-ecosysteem. Met de token worden ook de transactiekosten van de Polygon-zijketen betaald. De virtuele valuta die is ontworpen om transacties zowel goedkoper als sneller te maken op de Ethereum-blockchain.

Tijdens de eerste aanbieding in april 2019 werd binnen 20 dagen voor $ 5,6 miljoen aan ETH opgehaald. Het maximale aantal tokens is vastgesteld op 10 miljard.

Polygon is een Indiaas bedrijf opgericht in 2017 in Bangalore onder de naam Matic Network. Het netwerk ging officieel live in 2020 en in februari 2021 werd Matic Network omgedoopt tot Polygon Network

Deze naamsverandering viel samen met de nieuwe strategie van Polygon. In plaats van simpelweg laag 2 voor het Ethereum-netwerk aan te bieden, wil Polygon zich nu richten op het creëren van een volledige blockchain-netwerkinfrastructuur voor andere ontwikkelaars.

Het kernteam bestaat uit Anurag Arjun, Jaynti Kanani en Sandeep Nailwal. De Servische software-engineer Mihailo Bjelic voegde zich later bij het Indiase trio.

Polygon is een platform met meerdere niveaus dat tot doel heeft Ethereum te schalen via zijketens, die allemaal gericht zijn op het ontstoppen van het hoofdplatform op een effectieve en kostenefficiënte manier.

Het netwerk van Polygon bestaat uit vier verschillende lagen: Ethereum-laag, beveiligingslaag, Pylogon-netwerklaag en de uitvoeringslaag.

Bouwen op Polygon vergelijkbaar met bouwen op Ethereum en daarom direct toegankelijk voor 's werelds grootste blockchain-ontwikkelingsgemeenschap. Hiervoor worden verschillende technologieën gebruikt:

POS-keten, de hoofdketen van Polygon. Het is een Ethereum-zijketen die bekend staat als de Matic POS-keten. Het voegt een Bewijs van Deelname (POS) beveiligingslaag toe aan blockchains die op Polygon zijn gelanceerd.

Plasma Chains is een Scaling-technologie om activa door plasmabruggen tussen de basisketen en de zijketens te verplaatsen. Het biedt ontwikkelaars lagere kosten voor het maken van dApps die kunnen worden geïmplementeerd op het Ethereum-mainnet.

ZK Rollups is een alternatieve schaaloplossing die wordt gebruikt waarbij een groot aantal off-chain overdrachten worden samengevoegd tot één transactie. Optimistic Rollups verwijst naar een oplossing die bovenop Ethereum werkt om bijna onmiddellijke transacties te vergemakkelijken door het gebruik van Proof of Fraud

Polygon kan worden vergeleken met netwerken zoals Polkadot, Cosmos en Avalanche omdat de blockchains zijn gekoppeld aan de Ethereum-blockchain en het is effectief in het ondersteunen van veel DeFi-protocollen (Decentralized Finance) die beschikbaar zijn op Ethereum.

Maar Ethereum 2.0 zou in de toekomst ook een gedurfde concurrent voor Polygon kunnen zijn.

Er zijn momenteel verschillende projecten die gebruik maken van de Polygon-technologie. Polygon werkt samen met Google voor onder meer zijn BigQuery Cloud-platform en het Trace Network. De laatste richt zich op het bieden van een robuuste NFT-marktplaats.

Een belangrijk partnerschap van Polygon is met Aave, een van de toonaangevende DeFi-protocollen op Ethereum. Aave werd in april 2021 gelanceerd op Polygon en dankzij de slimme contractbrug naar Ethereum is de Aave-iteratie van Polygon een van de meest populaire protocollen voor opbrengstlandbouw in de DeFi-ruimte geworden.

Een paar dagen later maakte ook Decentraland bekend samen te gaan werken met Polygon. De Decentraland dApps-suite beschikt over een accountportaal waar het Decentraland-token genaamd MANA kan worden verplaatst van de Ethereum-blockchain naar Polygon's Matic Network (en terug).

Onlangs kondigde Polygon een samenwerking aan met Alchemy Pay om de kloof tussen fiat- en cryptobetalingen te overbruggen. De applicaties binnen het DeFi-ecosysteem van Polygon krijgen de mogelijkheid om transacties uit te voeren op hun DeFi-apps via directe fiat on ramps naar traditionele financiële betalingsplatforms zoals Visa, Mastercard en PayPal. Bovendien zal het DeFi-app-betalingen op e-commerceplatforms, zoals Shopify en andere netwerken, vergemakkelijken.

Alchemy Pay verwerkt momenteel $ 5 miljoen dagelijkse transacties, voornamelijk uit Azië en Europa. Er wordt een groter aantal Amerikaanse transacties verwacht nadat Shopify eind 2021 de integratie met Polygon heeft voltooid.

Wanneer we proberen te voorspellen hoe een prijs zich over een langere periode zal ontwikkelen, is dat elke keer erg moeilijk. De cryptocurrency-prijzen zijn erg volatiel en erg gevoelig voor het dagelijkse nieuws. Het is daarom verstandig om altijd op de hoogte te blijven van het Polygon nieuws, en te kijken wat de ontwikkelingen zijn. Een verstandige belegger laat zich niet leiden door Twitter, maar door websites en bronnen die accuraat nieuws brengen. 

Elke crypto heeft een langetermijnplan met ontwikkelingen op blockchain-technologie, waaronder Polygon. Door je als belegger hiervan bewust te zijn en je in te lezen op websites als Reddit, kun je een verstandige keuze maken. 

Waar let u als belegger op als u denkt aan het kopen van MATIC? 

Het is altijd heel verstandig om te kijken naar het project achter de munt. Hoeveel onderzoek wordt er gedaan en hoe innovatief is de cryptovaluta? Er zijn momenteel meer dan duizenden verschillende cryptomunten in omloop, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen. Polygon staat in de top munten van coinmarket, wat aantoont dat dit een positieve investering kan zijn.

Wanneer een crypto veel ontwikkelingen op de agenda heeft, brengt elke ontwikkeling een verwachting met zich mee, en vaak een prijsstijging. Of de ontwikkeling ook succesvol is, zal resulteren in een prijsstijging of -daling.

Een van de belangrijkste aspecten voor elke belegger om naar te kijken, zijn hun eigen financiën. Kunt u het zich veroorloven om het geld te missen? Er is altijd een kans dat u het geld verliest, ook de Polygon-koers. En als je voor de lange termijn wilt beleggen, moet je ook zonder geld kunnen leven en er niet door gehinderd worden.

Polygon staat hoog in de rankings en is op elke cryptobeurs te verhandelen. Het kiezen van de juiste cryptobeurs kan heel persoonlijk zijn, maar we kunnen je wel vertellen dat er een aantal zaken goed geregeld moeten worden. Crypto-uitwisselingen zijn (nog) niet gereguleerd zoals wanneer u aandelen koopt. En het hebben van een koude portemonnee is ook cruciaal. Dit zorgt ervoor dat je je crypto veilig kunt houden. 

Iets waar veel beleggers nu misbruik van maken, is de mogelijkheid om te staken. Als u bijvoorbeeld besluit MATIC voor een langere periode aan te houden, kunt u door middel van staking een extra rendement behalen. De kosten van een exchange zijn natuurlijk ook erg belangrijk, als belegger wil je natuurlijk geld verdienen, niet verliezen.

In onze ervaring zijn Bitvavo en Binance heel erg goed, beide zijn gunstig, staan ​​zo hoog aangeschreven. Ze bieden ook een mooi aanbod van verschillende cryptovaluta, waaronder Polyglon. 

Polygon heeft een schaalbaarheidsoplossing gebouwd met behulp van een secundaire blockchain die wordt beveiligd door een netwerk van Proof-of-Stake-validators. Met Polygon kunnen ontwikkelaars blockchain-netwerken bouwen en onderling verbinden die compatibel zijn met Ethereum. Het biedt dus een oplossing voor de problemen waar Ethereum mee worstelt, zoals hoge kosten, slechte gebruikerservaring en lage transactiedoorvoer.

2021 was tot nu toe een fantastisch jaar voor de cryptowereld. De meeste cryptocurrencies bereiken een recordhoogte en we hebben...

De Fantom prijs is het afgelopen jaar flink gestegen en ook de verwachtingen voor de prijs 2022 zijn zeer positief....

Als beginner wil je snel aan de slag om een ​​interessante 'munt' te vinden. Misschien ga je voor...

De Galaprijs is het afgelopen jaar flink gestegen en ook de verwachtingen voor de prijs van 2022 zijn zeer positief....

De prijs van Hedera is het afgelopen jaar fors gestegen en ook de verwachtingen voor de prijs van 2022 zijn zeer positief....

Je hebt je crypto-apps op je smartphone, je hebt gekozen voor een uitwisselingsplatform, maar nu moet je nog...

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Nulla arcu amet zit in nunc sapien natuurlijk.

Op HollandseKroonactueel.nl vindt u niet alleen het laatste Crypto-nieuws. Ook bieden we je 1000 euro gratis handelskosten bij de grootste Crypto Exchange van Nederland.