Brieven aan de redactie: 20 juli 2020 | De examinator | Launceston, TASI

2021-12-18 03:49:53 By : Ms. May Wang

Nu de Launceston Show voor 2020 wordt afgelast, zou het logisch zijn om de feestdag te verplaatsen van 8 oktober naar 9 oktober.

Dit zou een lang weekend creëren en Noordelijke bewoners de kans geven om vakantie te vieren in de staat.

Wat betreft het artikel in (The Examiner, 14 juli) over de kruising Gravelly Beach/West Tamar Highway, het is echt een gevaarlijk stuk weg, vooral voor automobilisten die rechts proberen af ​​te slaan om naar Exeter te gaan.

Zeer beperkt zicht aan de linkerkant om verkeer uit de richting van Launceston te zien komen en vaak gaan ze vrij snel vooruit. Linksaf slaan is iets makkelijker, maar nog steeds niet goed met de top van de heuvel op slechts 100 meter afstand.

Twee hoge raadsleden rijden regelmatig langs dat kruispunt, maar ik denk dat het ze niet veel kan schelen, want ze draaien niet om om naar Exeter te gaan.

WAAROM moet ik mijn enige plezier buitenshuis stopzetten omdat iemand anders zijn uitgaven niet onder controle heeft?

Niemand houdt hun armen op hun rug om ze te maken.

Ja, ik neem $50 mee in mijn portemonnee met mijn licentie en laat al het andere thuis als je niet kunt winnen op dat je die dag helemaal niet zult winnen.

Dus tegen al die mensen die zeggen dat ze geen gokkasten willen, zoek een leven en ga breien of haken of bouw je gebouwen en dozen met lucifers.

Ik stel voor dat de bewegwijzering in Westbury wordt veranderd van een historisch dorp in een hysterisch dorp.

HOOGSTE rechter opperrechter Alan Blow, heeft geconstateerd dat een tariefbetalende partij in Meander gelijk heeft, en dat de bedienden van de tariefbetaler; de Meander Valley Council (MVC), die tot nu toe een gerapporteerde $ 250.000 plus aan de rechtszaken heeft uitgegeven, is onjuist in zaken die betrekking hebben op het gebruik van de Meander's ex-basisschool.

MVC heeft de basisschool gehuurd voor $ 1 per jaar huur. De raad stemde 5:4 in het voordeel van de huurovereenkomst.

De huurovereenkomst is met een in de VS gevestigde religieuze (en dus niet-belastingbetalende) groep; Teen Challenge, die zijn aangesloten bij de Assemblies of God. (ONS).

Teen Challenge heeft geen actieve rol gespeeld in de rechtszaak van het Hooggerechtshof, alleen de gemeente betaalt tientallen duizenden dollars om deze zaak te verdedigen.

Teen Challenge beweert dat hun op geloof gebaseerde programma verslavingen kan genezen door de kracht van gebed en dat er geen medische of wetenschappelijke input of kwalificaties nodig zijn.

Het vereist vrouwelijke verslaafden, misschien met kinderen, om zes weken te ontgiften en dan te leven voor het programma van 12 maanden.

De groep heeft geen niet-christenen in dienst, maar accepteert aanhangers van andere religies, zolang ze geen homo zijn.

Gerechtigheid is misschien bereikt, maar tegen zeer hoge financiële kosten.

Vul een geldig e-mailadres in

Meld u aan om onze Breaking News Alerts en Editor's Daily Headlines te ontvangen met het beste lokale nieuws en verhalen.

Uw adblocker verhindert mogelijk dat u zich kunt aanmelden of abonneren.

Nee bedankt, ik houd mijn adblocker aan